Av. Ali Acar, Sporun ve Sporcunun Dostu Olduğunu Kanıtladı

Okunma: 14447
Sultangazi 24 Aralık 2023 23:26
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Sporun ve Sporcunun Dostu Olduğunu Kanıtladı
A
a

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)) Sultangazi Belediye Başkan Adayı olduğu dönemde Sultangazi ilçesinde faaliyetteki tüm amatör spor kulüplerini ziyaret eden Av. Ali Acar, 2024 yılında yapılacak yerel yönetim seçimlerinde yeniden aday adayı başvurusunun ardından amatör kulüpleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Sultangazi’nin en köklü Spor Kulüplerinden biri olan İsmetpaşa Spor kulübünü ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Kulüp Başkanı Cabbar Işık ile bir görüşme gerçekleştirdi.



 
Antrenman sahasında genç futbolcuları ziyaret eden Acar,  “ Biz herzaman Sporun ve Sporcunun yanındayız. Şu an sizlere sadece nezaket ziyaretinde bulunuyorum. Henüz Adaylığımız onaylanmadı. Allah’ın izniyle adaylığımız onaylanırsa amatör spor kulüplerin içerisinde bulunduğu durumu masaya yatırarak neler yapmamız gerektiğini masaya yatıracağız. Bizi kabul ettiği için Kulüp Başkanı Sayın Cabbar Işık beye ve silere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.



İsmetpaşa Spor Kulübü Başkanı Cabbar Işık, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Kulübümüzü zaman zaman ziyaret ederek bizleri onure eden Sayın Av. Ali Acar beye teşekkürlerimi sunuyorum. Kulüp olarak büyük hedeflerimiz var. Allahın izniyle bu sezon şampiyon olarak çıkacağız” dedi.












 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat