Av. Ali Acar, Metin Göktepe'nin Anma Törenine Katıldı

Okunma: 24127
Sultangazi 8 Ocak 2024 21:38
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Metin Göktepe'nin Anma Törenine Katıldı
A
a

Evrensel gazetesi muhabiri Metin Göktepe, gözaltında polislerce dövülerek katledilişinin 28. yılında, İstanbul Esenler ’de bulunan Kemer Mezarlığındaki mezarı başında anıldı.

Evrensel gazetesi muhabiri Metin Göktepe’nin anma törenine Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı, Özgür Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, CHP Kâğıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, Parti Meclisi Üyeleri, CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Türkiye Alevi Dernekler Federasyonu, Divriği Kültür Derneği, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Özdal, Metin Göktepe’nin ailesi, DEM Parti, EHP, TİP, DİSK Bölge Temsilciliği ve çok sayıda kurum kuruluş katıldı.



Törenin ardından bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, “ Ne yazık ki bu ülkede gazeteciler öldürülüyor, ne yazık şu an cezaevinde yüzlerce gazeteci var. Bir ülkenin ne kadar demokrat olduğu, ne kadar özgür olduğu o ülkedeki basın özgürlüğü ile orantılıdır. 28 Yıl önce haber peşinde koşarken öldürülen Metin Göktepe’yi rahmetle özlemle anıyor, ailesine, sevenlerine ve Evrensel Gazetesine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat