Av. Ali Acar, Hız Kesmiyor

Okunma: 5327
Sultangazi 25 Aralık 2023 02:20
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Hız Kesmiyor
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adaylık açıklamasının ardından, onlarca esnafı, Sivil Toplum Kuruluşunu, Futbol kulübünü, Muhtarları ziyaret eden Av. Ali Acar, ev ziyaretlerine başladı.

Bir önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi 50. Yıl Mahalle Başkanı Ayhan Kaçmazer’in evini ziyaret ederek ve ziyaretlerinin startını veren Av.. Ali Acar, her akşam onlarca evin konuğu olacak.



En Çok Oyu Adıyaman ve Malatya Seçmeninden Alacak

Sultangazi’de çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunulmadık yürek bırakmayan Av. Ali Acar, “ Yüreklere dokunmaya geliyoruz” dedi. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle sık sık bir raya gelen Acar, “ Biz başlamak için değil, Başarmak için yola çıktık” Hemşerilerimden beklentim büyük. Aynı havayı teneffüs ettiğimiz, acılarımızda ortaklaştığımız. Sevinçlerimizi paylaştığımız dostlarımızla dayanışma içerisinde olacağız.



Onların Derdiyle Dertleneceğiz

Ayhan Kaçmazer’in evine konuk olan Av. Ali Acar, ev halkıyla hoş sohbetler etti. Partisi tarafından adaylık verilmesi halinde bugünden gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Acar, “Çok güçlü bir ekiple sahada olacağız. Emeğe değer veren, sokağın dilinden anlayan, proje üreten, vatandaşla güzel ilişkiler geliştiren yoldaşlarımızla omuz omuza olacağız. Ev ziyaretleri sadece başlangıçtır diyen Av. Ali Acar, Hedefe yaklaştıkça taşlar yerli yerine oturacaktır. Liyakat sahibi insanlarla yol alacağız. Yoldaşlık bağlarımızı güçlendirerek hedefe varacağız” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat