Av. Ali Acar, Hikmet Kıran'ı Ziyaret Etti

Okunma: 995
Sultangazi 9 Ocak 2024 00:59
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Hikmet Kıran'ı Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Family Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kıran'ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adaylığının verilmesi halinde hangi projelerle yola çıkacağını anlattı. Sultangazi’ye vizyon kazandıracak projelerin hayat geçirilmesi durumunda Sultangazi’nin marka değerinin çok artacağını söyleyen Acar, En önemli projelerinden biri hakkında şunları söyledi.



Aslında Sultangazi bir Turizm cenneti olabilir. Dünyanın en iyi mimarı olarak kabul edilen Mimar Sinan’ın en değerli eserleri bu ilçe sınırları içerisindedir. Bugüne kadar bunların gün yüzüne çıkarılmaması, Avrupa’da ve dünyada yeterli derecede tanıtılmaması yerli ve yabancı turizmine açılmaması büyük bir kayıptır.



Güzelce su Kemeri ve Bir Mimar Sinan Şaheseri olarak kabul edilen  (Mağlova Kemeri) Kırk Çeşme Galerisi ve Cebeci Köyü Rum Kilisesi gibi dünyanın en güzel şah eserleri bu ilçe sınırları içerisinde bulunmaktadır.  Belediye Başkanı seçildiğim gün bu eserleri Türkiye ve Dünya’ya tanıtarak Sultangazi’yi yerli ve yabancı turizm merkezi yapacağım” dedi.



Hikmet Kıran’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Av. Ali Acar, şunları söyledi. “Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz. Biz birine yoldaş dediğimizde ölümüne yoldaşlığımızı devam ettiririz. Hikmet Kıran yoldaşımız bizim değerlimizdir ” dedi.


Hikmet Kıran ise şunları söyledi. “ Ali Acar, Başkanımızla 2014 Yılında birlikte zorlukları aşma, hedefe ulaşma çabası içerisine girmiştik. O günden bu güne on yıl geçmesine rağmen hiçbir şey değişmedi. Ne şartlar ve koşullar bizi değiştirebildi ne biz ilişkimize leke sürdük. Aynı kulvarda omuz omuza mücadeleye devam” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat