Av. Ali Acar, Gürgenler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya'yı Ziyaret Etti

Okunma: 26288
Sultangazi 9 Ocak 2024 02:05
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Gürgenler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya'yı Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Adıyaman İli Gerger İlçesi Gürgenliler Köyü Dernek Başkanı Mehmet Akkaya’yı iş yerinde ziyaret eden Av. Ali Acar, Sivil Toplum Kuruluşların durumu ile ilgili bilgi aldı. STK‘lar Demokrasi ve özgürlüklerin dinamosu dur diyen Av. Ali Acar, geleneklerimizin, göreneklerimizin, sosyal faaliyetlerimizin özgürce yaşandığı alanlar Sivil Toplum Kuruluşlardır” dedi.


 
Gürgenliler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Sultangazi’nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Dernek üyelerimizin hassasiyeti görülmeye değer niteliğindedir. Kısa bir süre önce yeni bir yer alarak derneğimizi çok güzel bir alana taşıdık. Sayın Federasyon Başkanımız Av. Ali Acar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ise şunları söyledi. “ Sivil Toplum Kuruluşları temsilcisi olarak bizleri en güzel şekilde ağırlayan Gürgenliler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya’ya en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat