Av. Ali Acar, Gazi Cemevi Başkanı Hıdır Karataş'ı Ziyaret Etti

Okunma: 1358
Sultangazi 28 Aralık 2023 06:52
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Gazi Cemevi Başkanı Hıdır Karataş'ı Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, beraberindeki Sarıyar Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu ile birlikte Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi Başkanı Makine Mühendisi Hıdır Karadaş'ı makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi Başkanı Makine Mühendisi Hıdır Karadaş, başkan aday adaylarına çeşitli ikramlarda bulundu. Gündem ile ilgili sohbet eden konuklar Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi hakkında bilgi aldı.



Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ İnanç merkezleri bizim en değerli varlıklarımızdır. Gazi Cemevi sadece Türkiye’de değil dünyada bilinen bir yerdir. Defalarca birileri tarafından hedef gösterilen bir mekandır. Bu mekan Alevi Canlarımızın ibadet hanesidir. Burada eğitim gören binlerce öğrenci geleceğe ışık saçmaktadır. Burada yapılan çalışmaları takdir ederken Başta Cemevi Başkanı Hıdır Karadaş olmak üzere tüm yönetimi canı gönülden kutluyorum” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat