Av. Ali Acar, Esnaf Ziyaretlerine Başladı

Okunma: 4274
Sultangazi 11 Aralık 2023 23:00
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Esnaf Ziyaretlerine Başladı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar, esnaf ziyaretlerine başladı. İlk olarak Umut Tekstili ziyaret eden Acar, ardından Can İnşaatı ziyaret ederek seçim çalışmalarının startını vermiş oldu.

Sultangazi’de Kazanan Başkan İmajıyla Sahaya İnen Acar, Dur Durak Bilmiyor

Esnaf ziyaretlerin startını veren Av. Ali Acar, Sultangazi Sultançiftliği Mahallesinde düğmeye bastı. İlk olarak Umut Tekstili ziyaret eden Acar, Umut Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Memiş’i ziyaret etti. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri için destek isteyen Acar, “ Ben oyumuzu artırmaya değil Belediye Başkanlığını kazanmaya talibim” dedi.



Umut Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Memiş ise “ Bir hemşerimizin ilçemizde aday olması bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Tabi ki desteğimiz bildiğimiz, tanıdığımız hemşerimize olacaktır. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.



Bu ziyarettin ardından Sultangazililerin yakinen tanıdığı Can inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Durmuş ve Emrecan Durmuş’u ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Ali Acar, sıcak ve samimi bir ortamda destek istedi. “ Biz başlamak için değil Başarmak için adayız” diyen Acar, şartlar ve koşullar bizden yana. Doğru bir aday ve doğru bir çalışmayla mutlaka istenilen hedefe ulaşılacaktır” dedi.


 
Can İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Durmuş, şunları söyledi. “ Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Sizleri burada görmek bizleri onurlandırdı. Bu seçimde en doğru aday olacağınızı düşünüyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” dedi. 
 

 
1000
icon
Cevdet Memiş 12 Aralık 2023 11:37

Değerli hemşerimiz e çıktığı bu bu Yolda başarılar dileriz Gerekli bütün desteklerimizle yanında olmayı bir borç biliyoruz 🙏

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat