Av. Ali Acar, DEMKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir'i Ziyaret Etti

Okunma: 21034
Sultangazi 9 Ocak 2024 21:48
Videoyu Aç Av. Ali Acar, DEMKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir'i Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, DEMKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir'i Ziyaret Etti. Gündem ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Av. Ali Acar, bu ziyaretin dostane bir ziyaret olduğunu söyledi.

Av. Ali Acar, Tekstilin devi olarak anılan DEMKA Grup’u ziyaret etti. DEMKA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir ile yaklaşık bir saat görüşen Acar, bu ziyaretin dostane bir ziyaret olduğunu, aday seçilmesi halinde yeniden bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi.



Acar, misafirperverliğinden dolayı DEMKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir’e teşekkür etti. Av. Ali Acar, “ Biz dostlarımızla sevinçlerimizi de, üzüntülerimizi de paylaşmasını biliriz. Birkaç gün içerisinde Partim uygun görürse beni Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterirse desteklerinizi bekliyor olacağım. Bu kez Başkan olmak için adayım” dedi.



DEMKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir ise şunları söyledi. “ Çıkmış olduğunuz bu ulvi yolda sizlere başarılar dilerim. Biz hemşerilerimizi her şart altında desteklemeye hazırız. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat