Av. Ali Acar, Bir Önceki Dönem Meclis Üyelerini Ziyaret Etmeye Devam Etti

Okunma: 25056
Sultangazi 12 Aralık 2023 21:16
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Bir Önceki Dönem Meclis Üyelerini Ziyaret Etmeye Devam Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, bir önceki dönem meclis üyelerini ziyaret etmeyi sürdürdü.

İlk Olarak bir önceki dönem CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya’ı makamında ziyaret eden Av. Ali Acar, yeril seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. “ Aday gösterilmeleri durumunda ortaya koyacakları projeleri masaya yatıran Av. Ali Acar, izlenecek yol ve yöntemlerin çok iyi analiz edilmesi gerekiyor. “Biz başlamak için değil, Başarmak için yola çıktık” diyen Acar, “Sultangazi bizim yarım kalmış sevdamızdır” dedi. 



Sultangazi’de 2014 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterildiğimde engin bir tecrübeye sahip değildim. Buna rağmen sahada gösterdiğimiz performans muhteşem bir etki yaratmış, kitlelerde umut kaynağı olmuştu. Seçim sonrası kazanmasakta hafızalarda silinmeyecek izler bırakmayı başardık. Halkın büyük bir teveccühünü arkamıza almayı başardık” dedi.



CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya ise şunları söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ile çıktığımız bu ulvi yolda hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Yeniden CHP Sultangazi Belediye Başkanlığına Aday Adaylık Başvurusu yapan Av. Ali Acarı canı gönülden tebrik ederim” dedi.


               
Daha sonra Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasına uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Bir önceki dönem CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Necdet Selvi’yi ziyaret etti.

Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Kaya ile de bir araya gelen Av. Ali Acar, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunan taraflar, başarıyı yakalamak için gerekli argümanların neler olması gerektiğini tartıştı.



2014 yerel yönetim seçimlerinin çok büyük bir sınav olduğunu, bütün güçlüklere rağmen bu sınavdan başarıyla geçtiklerini anımsatan Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ 2014 seçimleri bizlere çok şey kazandırdı. Büyük tecrübeler kazanmamıza vesile oldu. Örgüt olmanın, örgütlü olmanın gereklerini öğretti. Sahada nasıl çalışılması gerektiğini ve eksik yönlerimizi anlamanın neler olduğunu öğretti. Kitlelerin neye ihtiyaç duyduğunu öğretti. Seçim kazanmak için hangi yolların denenmesi gerektiğini, kitlelere dokunmanın ne olduğunu öğretti. Bundan dolayı bu seçimlerde aday gösterilirsem bütün bunlardan ciddi dersler çıkararak, Sultangazi’de çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunulmadık yürek bırakmayarak başlamak için değil başarmak için geldiğimizi hatırlatmak isterim” dedi.


  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat