Av. Ali Acar, Bir An Olsun Yerinde Durmuyor

Okunma: 20712
Sultangazi 10 Aralık 2023 22:03
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Bir An Olsun Yerinde Durmuyor
A
a

Cenazeden Cenazeye, Taziyeden Taziyeye ve hasta ziyaretinden hasta ziyaretine koşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, bir an olsun yerinde durmuyor.

Bugünkü programının tamamını cenaze ve taziyelere ayıran Av. Ali Acar,  Bugün hakkın rahmetine kavuşan Emin Solmaz’ın Sultangazi Birlik Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına katıldı.



Acar, cenaze namazının ardından Bağcılar’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’na geçti. Adıyamanlılar Vakfında ilk olarak Fatma Akçakaya’nın taziyesine katılan Av. Ali Acar, Merhume Fatma Akçakaya’nın yakınlarına taziyelerini bildirip merhumenin ruhuna Fatiha okudu.



Bu taziyenin ardından Adıyamanlılar Vakfı 3 Katta İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Yıldırım’ın Muhterem annesi Merhume Kamile Yıldırım’ın taziyesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İsmail Akkaya ve Gürgenliler Dernek Başkanı Mehmet Akkaya eşlik etti. Acar, ve beraberindekiler Ömer Yıldırım’a taziyelerini bildirip Merhume Kamile Yıldırım’ın ruhuna Fatiha okudu.



Daha sonra İntihar eden Polis Memuru Mehmet Özdemir’in yakınlarını Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet Özdemir’in yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Allah’tan şifalar diledi.



Ardından yine Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Mafile Saltaş’ın yakınlarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet, Saltaş ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.



Son olarak Esentepe Mahallesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Camii’nde bugün cenazesi kalkan merhum Emin Solmaz’ın taziyesine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindekiler Solmaz, ailesine taziyelerini bildirdi. Merhumun ruhuna Fatiha okudu.



Günün ilerleyen saatlerine kadar bir an olsun durmayan vatandaşların acısını yürekten paylaşan,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,  vatandaşın derdiyle dertlenmeye onların acısına ortak olmaya devam ediyor.










 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat