Av. Ali Acar: Ayhan Tepeli Yoldaşımızı Kaybetmenin Derin Acısını Yaşıyoruz

Okunma: 2076
Sultangazi 12 Aralık 2022 09:13
Videoyu Aç Av. Ali Acar: Ayhan Tepeli Yoldaşımızı Kaybetmenin Derin Acısını Yaşıyoruz
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, CHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Yeşim Tepeli'nin babası, Parti emekçisi Ayhan Tepeli'nin ani ölümü nedeniyle sosyal medya Facebook hesabından paylaşımda bulundu.

“Vefa, cefa, sadakat ve kadirşinas bir yoldaşımızı daha kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Çok iyi bir partili ve kıymetli bir sırdaş olan Merhum Ayhan Tepeli’nin ani ölümü tüm yoldaşlarını, sevenlerini ve dostları olarak hepimizi derin bir hüzne boğdu.



Merhum Ayhan Tepeli yoldaşıma Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine, dostlarına ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne baş sağlığı ve sabır diliyorum. Rabim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet menzili mübarek olsun” dedi.



Av. Ali Acar daha sonra merhum Ayhan Tepeli’nin cenazesinin olduğu Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cem Evine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Doğan Olgun ve beraberindeki heyetle giderek Ayhan Tepelinin eşine ve çocuklarına taziyelerini iletti. Acılarını candan yürekten paylaştı.     


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat