Av. Ali Acar, Av. Ümit Aydemir'i Ziyaret Etti

Okunma: 2190
Sultangazi 21 Aralık 2023 00:55
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Av. Ümit Aydemir'i Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Kadıköy'de faaliyette olan Av. Ümit Aydemir'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ile Av. Ümit Aydemir’in görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Av. Ali Acar’ın aday alması temennisinde bulunuldu.



Av. Ali Acar, görüşmede şunları söyledi. “ Bizim amacımız kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi yok saymadan, dili, dini, rengi ve cinsiyeti ne olursa olsun herkesi eşit derecede kucaklamaktır. Alevi, Sunni, Kürt, Türk, Laz ve Çerkez ayrımı yapmadan kimseyi ayrıştırmadan herkese ve her kesime eşit davranmaktır. Bu bizim dünya görüşümüzdür. Bu bizim ahlaki davranış biçimimizdir. Bu bizim sosyal Belediyecilik anlayışımızdır. Biz Sultangazi Belediyesini aldığımızda bizim farklılığımız daha iyi anlaşılacaktır. Biz halkımızın refahı ve mutluluğu için bu göreve talibiz” dedi. 


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat