Av. Ali Acar, Ameliyattan Çıkan İsmail Akkaya'yı Hastanede Ziyaret Etti

Okunma: 6030
Sultangazi 30 Aralık 2023 00:38
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Ameliyattan Çıkan İsmail Akkaya'yı Hastanede Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İsmail Akkaya, Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde bağırsak problemi nedeniyle Altı saat süren büyük bir operasyon geçirdi. Bağırsaklarından alınan kitle patoloji laboratuvarına gönderildi.

Ameliyatın ardından Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne giden Cumhuriyet Halk Partisi Sultagazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,  İsmail Akkaya’ya, eşi ve çocuklarına geçmiş olsun dileklerini iletti.


 
Başarılı bir operasyon geçiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İsmail Akkaya’ya enfeksiyon riskine karşılık ziyaretçi kısıtlaması getirildiği öğrenildi.


 
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sultagazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,  şunları söyledi. “ Yıllardır omuz omuza mücadele etiğim, yoldaşım İsmail Akkaya’nın ani rahatsızlığı bizleri derinden üzdü. Başarılı ve zorlu bir operasyonunun ardından İsmail yoldaşımızı sağlıklı görmek az da olsa yüzümüzü gülümsetti. Yoldaşımızın bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini yüce rabbimden diliyorum. Başta yol arkadaşım, yoldaşım İsmail Akkaya’ya, ailesine ve CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.   
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat