AV. Ali Acar, "İkinci yüzyıla çağrı" Vizyon Toplantısına Katıldı

Okunma: 1424
Sultangazi 4 Aralık 2022 10:24
Videoyu Aç AV. Ali Acar, "İkinci yüzyıla çağrı" Vizyon Toplantısına Katıldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi hiç bu kadar iktidara yakın olmamıştı. "İkinci yüzyıla çağrı" sloganıyla, 70 kişilik siyaset üstü" vizyon kadrosunu tanıtan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere 6 ay kala "İktidara geliyoruz" mesajı verdi.

Salona, “iktidar-iktidar” sesleriyle giren CHP lideri Kılıçdaroğlu, sağına Canan Kaftancıoğlu ve Hikmet Çetin, soluna da Ekrem İmamoğlu ve Altan Öymen’i alırken partinin MYK ve PM kadrosu, yöneticileri ve üyeleri salona girebilmek için dakikalarca bekledi. Bir önceki Dönem CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve Bir önceki Dönem CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya etkinliğe katılırken üyelerden büyük ilgi gördü.


 
Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasında “Mustafa Kemal Atatürk’ün hayallerini gerçekleştireceğiz” dediğinde salonda desibel rekoru kırıldı. “Kirli sermayenin adamı olmam”, “İktidar alternatifsiz değil” ve “Türkiye’nin dünya ile kopan bağları” sözleri de alkış aldı.



Bir önceki Dönem CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, kongre merkezi olarak İstanbullulara hizmet veren Lütfi Kırdar, basketbol salonu çıkışında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi. “ Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu “İkinci yüzyıla çağrı” 70 kişilik siyaset üstü” vizyon kadrosunu tanıtarak iktidara ne kadar yakın olduğunu bir kez daha kanıtladı. Partililerin coşku ve heyecanı da iktidar özlemini göz önüne seriyor” dedi. 




 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat