Av. Abdurrahman Dursun Yeniden Seçim Yolunda: "Sevgi ve Kardeşlik Kazanacak"

Okunma: 22632
Sultangazi 3 Mart 2024 03:57
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Yeniden Seçim Yolunda: "Sevgi ve Kardeşlik Kazanacak"
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 31 Mart 2019'da göreve gelmesinin ardından, halkın sıkıntılarına derman olma, sevinç ve mutluluklarına ortak olma misyonuyla dikkat çekti.

Görevdeki süresi boyunca halkla iç içe olan ve onların dertlerine çözüm arayan Dursun, yeni dönemde de Sultangazi Belediye Başkanlığı için adaylığını koyarak, hizmet yolunda kararlılığını bir kez daha gösterdi. "Sevgi ve kardeşlik kazanacak" mottosuyla yola çıkan Dursun, bu söylemiyle birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıyor.
 
Av. Abdurrahman Dursun'un liderliğinde Sultangazi Belediyesi, sosyal, kültürel ve altyapı projeleriyle bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefledi. Görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla adından söz ettiren Dursun, yeni dönem için de büyük ve yenilikçi projelerin müjdesini verdi. Halkın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik projeler geliştirme konusunda kararlı olduklarını belirten Dursun, sevgi ve kardeşlik temelli bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti.
 
Seçim öncesinde yapılan açıklamada Av. Abdurrahman Dursun, "Bizim yönetim anlayışımızda öncelik her zaman halkımızın refahı, mutluluğu ve huzurudur. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, bu ilkelere sıkı sıkıya bağlı kaldık. Önümüzdeki dönemde de Sultangazi'mizi daha yaşanabilir, daha mutlu ve huzurlu bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Sevgi ve kardeşlik ile el ele vererek, hep birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.
 
Bu vizyon doğrultusunda, Av. Abdurrahman Dursun ve ekibi, Sultangazi'nin her bir sokağını, mahallesini kapsayacak şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasına öncülük edecek projeleri hayata geçireceklerini belirtiyor. Vatandaşların desteği ve güveniyle yola çıkan Dursun, sevgi ve kardeşliğin gücüne inanarak, Sultangazi için yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat