Av. Abdurrahman Dursun ve Murat Kurum: Hizmette Yeni Bir Dönem Başlıyor

Okunma: 62427
Sultangazi 22 Mart 2024 15:51
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun ve Murat Kurum: Hizmette Yeni Bir Dönem Başlıyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel yönetim seçimlerinde Sultangazi halkının büyük desteğiyle rekor bir oy almayı hedefliyor. Dursun, Sultangazi'nin daha da ileriye taşınması için vizyoner projelerle dolu bir dönem vad ediyor.

Dursun'un Başkanlığındaki Sultangazi Belediyesi, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamını güçlendirecek bir dizi projeyle adından söz ettiriyor. Yapılan yatırımlarla mahalleler arası eşitsizlikleri azaltmayı, gençlerin ve kadınların katılımını artırmayı hedefleyen Dursun, ilçede yaşayan herkesin refahını gözeterek kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimsemiş durumda.
 
Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Murat Kurum, İstanbul'un karmaşık sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımı ve deneyimli kadrosuyla dikkat çekiyor. Kurum, şehrin altyapısını güçlendirerek ulaşım sorunlarını çözmeyi, çevre dostu politikalarla kent yaşamını iyileştirmeyi ve sosyal hizmetlerde verimliliği artırmayı hedefliyor.
 
Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda, şehrin her kesimine hitap eden projelerle şehri daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyor. Kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri, yeşil alanların artırılması, ulaşımın kolaylaştırılması ve şehirdeki sosyal eşitsizliklerin azaltılması gibi hedefler, Kurum'un yönetiminde öncelikli konular arasında bulunuyor.
 
Av. Abdurrahman Dursun ve Murat Kurum, halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutarak, şehirlerini daha yaşanabilir kılmak için kararlı bir şekilde çalışıyorlar. Sultangazi ve İstanbul halkı, bu kararlılıkla hizmete odaklanmış Başkan Adaylarıyla geleceğe daha umutlu bir şekilde bakıyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat