Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Halkının Gönlünde Taht Kurmayı Başardı

Okunma: 13588
Sultangazi 27 Mayıs 2022 12:13
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Halkının Gönlünde Taht Kurmayı Başardı
A
a

Göreve geldiği günden bu yana proje ve uygulamalarıyla Sultangazi tarihine hizmette sınır tanımayan belediye başkanı olarak ismini altın harflerle yazdırmayı başaran, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un imza attığı her proje, yaptığı her çalışma, Sultangazi’nin gelişip güçlenmesine hizmet ediyor. Projelerini sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçiren Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi halkının gönlünde, yüreğinde taht kurmayı başardı. 



Adeta şantiyeye dönüşen ilçenin her noktasındaki değişim ve yenilik görülmeye değer bir görsellik sunuyor. Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla yeni ve kaliteli işlere imza atan Av. Abdurrahman Dursun, çalışkan, mütevazi kişiliği ve hayırsever kimliği ile tanınıyor. Sosyal Belediyecilik anlayışını harfiyen uygulayan, dil, din, renk, etnik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese ve her kesime aynı mesafede duran Dursun, ilçedeki tüm sosyal aktivitelerde aktif görevler ve sorumluluklar üstleniyor.


Sultangazi’nin on beş mahallesinde altyapı ve üst yapı hamleleriyle Sultangazi’yi modern bir görünüme kavuşturan projeci belediye başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçenin dört bir tarafına eşit hizmet götürmeye gayret ediyor. Sultangazi’nin dört bir tarafında çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmıyor. Sultangazi halkı Başkan Av. Abdurrahman Dursun’un hizmetlerinden memnuniyetini her fırsatta dile getiriyor.  
 
 
1000
icon
kadri yaşar 0530 56732 67 5 Haziran 2022 22:24

sultangazi deki cebeci çocuk parkı yanında boş duran araxiyi düzeltip çocuklar için top sahası yapmasını istedik yspmadılar 2023 de yapan bulunur

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat