Av. Abdurrahman Dursun, Kütüp Anne Projesiyle Adından Söz Ettiriyor

Okunma: 8446
Sultangazi 6 Ekim 2022 12:52
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Kütüp Anne Projesiyle Adından Söz Ettiriyor
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Anne, Çocuk, kitap ve mutluluk (Kütüp Anne) projesi ses getirmeye devam ediyor.

Sultangazi Belediyesinin ilçe genelinde okula giden 111 Bin 450 öğrenciye yönelik hayata geçirdiği Anne, Çocuk, kitap ve mutluluk ( Kütüp Anne) projesi yeni eğitim öğretim yılında ses getirmeye devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimini yakından takip eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Çocuk, kitap ve mutluluk ( Kütüp Anne) projesi ile “bilim, sanat, yaşam, sağlık ve spor alanlarında pek çok projenin hayata geçirildiğinin müjdesini verdi.
 
Eğitim alanında bir birinden değerli projeler üreten, Anne, Çocuk, kitap ve mutluluk ( Kütüp Anne) projesi ile dikkatleri çeken Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, projeleriyle tüm İstanbul’da adından söz ettiriyor. Başkan Dursun “Çocukları ve gençleri çok önemsediklerini yaptıkları her projede onlara ayrı bir yer vereceklerinin” altını çizdi. Her yaş grubuna ayrı projeler geliştirdiklerini de söyleyen Av. Abdurrahman Dursun. “Sultangazi’nin geleceği bu yavrularımızın ellerinde şekillenecek” dedi.


Eğitimden kültüre, sanattan spora her dalda çocuklar ve gençler için projeler ürettiklerini söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Sultangazi’yi bilimin, kültürün, eğitimin ve sporun başkenti yapmak için çalışıyoruz. Umuyorum en kısa zamanda bunun meyvelerini alacağız” dedi. 
 
Sultangazi’ye yeni bir soluk aldıran, yaptığı ve geliştirdiği projelerle Sultangazi’yi modern bir ilçeye dönüştüren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gencinden yaşlısına kadar herkesin takdirini toplamaya gönüllerine girmeye devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat