Av. Abdurrahman Dursun, Hayata Geçirdiği Projelerle Hafızalarda Silinmeyecek İzler Bıraktı

Okunma: 16102
Sultangazi 13 Eylül 2023 13:47
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Hayata Geçirdiği Projelerle Hafızalarda Silinmeyecek İzler Bıraktı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye kazandırdığı bir birinden değerli projelerle hafızalarda silinmeyecek izler bıraktı.

Görev süresinin 4,5 yılında yaşama geçirdiği projelerle modern bir sultangazi inşa eden Başkan Dursun, “Fiziki, sosyal ve kültürel alanda birçok çalışmaya imza atarak geleceğin Sultangazi’sini inşa etmek için önemli adımlar attı.

Halkın Yararını Gözeterek Çalışıyoruz

Mali disiplin ve kamulaştırma hamleleriyle ayakları yere basan sosyal belediyecilik anlayışı ışığında halkın yararını gözeterek kamusal alanları genişletti. Hayata geçirdiği kadın ve gençlik merkezi projeleriyle Sultangazi’nin kültürüne ve geleceğine yön verdi. 

Dursun, 54 Yeni Temizlik Aracını Sultangazi’ye Kazandırdık

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un ilk hedefi tasarruf, kamulaştırma ve kamusal alanları genişletme oldu. Bu kapsamda kiralama sistemini kaldırarak 54 adet yeni temizlik aracı alarak çöp toplamada ihaleye son verdi. İlçeye sunduğu hizmetin çıtasını yükseltmeye devam eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 54 yeni temizlik aracını Sultangazi Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla satın alarak vatandaşların hizmetine sundu. Yeni araçlar için düzenlenen lansman töreninde konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, şunları söylemişti.  “Bu araçlarımızla çok daha temiz, çok daha yaşanabilir bir Sultangazi için hep beraber gayret edeceğiz" dedi. Bu uygulamayla bugüne kadar yapılan tasarruf yüzlerce milyon oldu.

Onlarca Kitap Kafe

Sultangazi Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanına kazandırdığı Kitap Kafeler, hem şık görünümleriyle hem de barındırdıkları yüzlerce kitapla yediden yetmişe vatandaşların beğenisini topluyor. İlçenin birçok mahallesine inşa edilen Kitap Kafeler, çok beğeniliyor.

Sultangazi’de yenilenmeyen Park Kalmayacak

Sultangaz Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un talimatıyla İlçenin eskiyen parklarını yenileyen ekipler, İlçeye yeni parklar kazandırıyor. Sokak hayvanları için de özel bir çalışmaya imza atan Başkan Dursun, sokak hayvanları için gönüllere dokunan bir projeyi daha hayata geçirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sultangazi Belediyesi yemek hanesinde arta kalanlar, belediye ekiplerince yemekhaneden alınarak beslenme odaklarına bırakılıyor.

Can Dostlarımızı Hiçbir Zaman Unutmayacağız

Sultangazi Belediyesi olarak sokakta yaşayan canlıların her zaman yanlarında olduklarını ve sokak hayvanları için çeşitli kurum ve kuruluşlar ile sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Sokak hayvanlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık bırakmayacağız. İstanbul’un en modern ve en sağlıklı Geçici Hayvan Bakımevine sahibiz. Alanında uzman ekibimizle birlikte sokaktaki canlılarımız için çalışıyoruz” dedi.

Can dostları için her konuda özel çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun: “Can dostlarımızın doğada aç kalmamaları için gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Hem yaz dönemlerinde hem de kış dönemlerinde hem geçici bakımevimizde tedavi gören hem de doğada yaşayan dostlarımız için mama desteğini her geçen gün arttırıyoruz" dedi.
 
1000
icon
Mama kablari çöp dolu icleri mama ben görmüyorum 14 Eylül 2023 08:01

Çelik

0 0 Cevap Yaz
Muzaffer 14 Eylül 2023 06:51

Allah aşkına başıboş köpekler geziyor saldırıyor heryere merkez camii ve hastaneye yakın yerlerde çok bakın derim çok soylenecekler sözler var ama neyse sonuçta ilgilenmiyeceksiniz biliyorum seçim yaklastigi için kendinizi ön planda tutmak istiyorsunuz

0 0 Cevap Yaz
Timur karlı 14 Eylül 2023 04:34

Hele bir proje var ki belediye hizmetini kesinlikle unutturmayacakolan şehit Necati ozgel parkındaki halı saha projesi özellikle cumartesi geceleri maçlar sebebiyle gece 3 e kadar küfür dinliyoruz ve maalesef belediye bize sahip çıkmıyor bizde bu güzel projede emeği geçen herkesi rahmetle aniyoruz

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat