Av. Abdurrahman Dursun, Gürpınar Balık Hali'ni ziyaret etti

Okunma: 23253
Sultangazi 18 Kasım 2023 12:41
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Gürpınar Balık Hali'ni ziyaret etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul'da balıkçılık denince ilk akla gelen Sultangazi'de yaşayan Erzincanlı komşularını Gürpınar Balık Hali'nde ziyaret etti.

Sultangazi’de yaşayan Gürpınar Balık Hali'nde ki balıkçılarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Av. Abdurrahman Dursun, “ Sultangazi’nin havasını birlikte teneffüs ettiğimiz komşularımızı Gürpınar balık halinde işlerinin başında ziyaret etmek, onların sorunlarını, sıkıntılarını dinlemek, onları his etmek bize büyük bir mutluluk verdi” dedi.



Bir süre balıkçı tezgahlarını dolaşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adem İnce, eşlik etti. Başkan Dursun, sektöre dair sorunları dinlerken, Sultangazi’de inşa ettiği bir birinden değerli projelerini anlatma fırsatı buldu.



Dursun şunları söyledi; “ Her zaman yanımızda yer alan, kıymetli komşularımızı Gürpınar Balık Hali'nde ziyaret etmek onların derdiyle dertlenmek, sevincine ve mutluluğuna ortak olmak çok güzel bir duyguydu. Misafirperverliğinden dolayı Erzincanlı komşularımıza yürekten teşekkür ediyor işlerinde kolaylıklar ve bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat