Av. Abdurrahman Dursun, En Büyük İhaleyi İptal Etti

Okunma: 42345
Sultangazi 13 Ekim 2023 23:29
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, En Büyük İhaleyi İptal Etti
A
a

Sultangazi Belediyesinde Çöp ve Kiralama İhalesine Son

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla satın aldığı temizlik araçları sayesinde en büyük ihaleyi iptal etmiş oldu. 
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Satın aldığımız son model 54 yeni aracı temizlik işleri filosuna dâhil ederek belediyemize öz varlık kazandırdık. En büyük ihaleye son vererek tasarruf sağladık. Hizmet kalitemizi artırarak pırıl pırıl bir ilçe olma yolunda ödemli bir adım atmış olduk” dedi.
 
Bu Başarı AV. Abdurrahman Dursun’un
 
Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Sultangazi için ter döken Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesinin mali yapısını kontrol altına almak ve giderleri azaltmak için bir dizi tasarruf tedbirleri hayata geçirdi. Taşeron firmalara ihale ile verilen kiralama ve çöp toplama işi belediye bütçesine büyük yük getirince Satın aldığı son model 54 yeni aracı temizlik işleri filosuna dâhil ederek temizlik İşleri ve araç temini İhalesi’ni kaldırdı.
 
En Büyük İhaleyi İptal Ettik
 
Sultangazi Belediyesinin mali disiplinini sağlamak için tasarruf tedbirleri hayata geçirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bu nedenle en büyük ihaleye son verdiklerini belirtti. “Sultangazi halkı en iyisine layıktır. Yapacağımız her iş burada yaşayan komşularımızın mutluluğu içindir. Atacağımız her adım, alacağımız her kararın altında komşularımızın imzası vardır. Her yıl milyonlarca Lira bu ihaleye gidiyordu. Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla belediyemize kazandırdığımız 54 yeni araçla daha kaliteli bir hizmeti personelimiz komşularımıza verecektir. Daha önce yaşadığımız sıkıntıları da artık yaşamayacağız. Her şey bizim kontrolümüzde olacak.  Yeni araçlarımızla temizlik işlerini yürütme konusunda önemli oranda tasarruf sağlayacağız. Bu araçlar çok kısa sürede kendini amorti edecek” dedi.

Daha Kaliteli ve Hızlı Hizmet
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun son olarak şunları söyledi. “ Çok büyük bir ihaleyi iptal etmenin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla Satın aldığımız son model 54 yeni aracı temizlik işleri filosuna dâhil ederek belediyemize öz varlık kazandırdık. İhaleyi alan firmalarla daha önce yaşanan sıkıntılar artık tarihe karışacak. Bu projeyle birlikte belediyemiz önemli bir kazanım elde etti. Hem de taşeron sistemde yaşadığımız sorunlar geride kaldı. Yeni araçlarla güçlendirdiğimiz temizlik filomuzla vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet vereceğiz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat