Altunay'ın Hızına Kimse Yetişemiyor

Okunma: 2316
Sultangazi 10 Ekim 2016 21:52
Videoyu Aç Altunay'ın Hızına Kimse Yetişemiyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hafta sonu düzenlenen işyeri açılışları ve nikâhlarda Sultangazilileri yalnız bırakmadı.

Her fırsatta halkın yanında olan halkın mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşan Başkan Altunay, hafta sonu düzenlenen açılış ve etkinliklere de katıldı.
Nikâhlar ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren Belediye Başkanı Cahit Altunay, tüm etkinliklere katılarak Sultangazililere destek oluyor. Halkla sık sık çeşitli etkinliklerde bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, ayrıca işyeri açılışları, düğün ve nikâhlara katıldı.
Başkan Altunay, düğün,nikâh ve sünnet törenlerine katılarak gençlerimizin en güzel günlerini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
 
Başkan Altunay Halkın Arasında
 
Yoğun ziyaretçi trafiğine ve Belediye hizmetlerine rağmen hafta içi her gün mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde ve onların sıkıntılarını dinleyerek, sorunlara çözüm üreterek geçiren Başkan Altunay, hafta sonu da çalışmalarına ara vermiyor. Dernek ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine, işyeri açılışlarına cenaze ve düğün törenlerine katılan Belediye Başkanı Cahit Altunay, davetleri geri çevirmiyor halkın mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor.




















1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat