Altunay Çifti 15 Temmuz Gazisini Ziyaret etti

Okunma: 4472
Sultangazi 26 Eylül 2016 22:53
Videoyu Aç Altunay Çifti 15 Temmuz Gazisini Ziyaret etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Sevgili eşi İlknur Altunay, 15 Temmuz gazisi Samsun nüfusuna kayıtlı iki çocuk babası Ferdi Şahin’i Sultangazi Cebeci Mahallesinde ki evinde ziyaret etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Sevgili eşi İlknur Altunay, 15 Temmuz gazisi Ferdi Şahin’i ziyareti sırasında “ O gün vatandaşımız adeta bir destan yazarak tüm dünyaya bir demokrasi dersi verdi” dedi. Altunay çifti 15 Temmuz gecesi canını hiçe sayarak sokağa çıkan Sultangazili gazi Ferdi Şahin’’i evinde ziyaret etti.


 
 
15 Temmuz darbe girişimi sırasında bindiği araçtan düşen, başka bir aracın bacağının üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralanan, yürüme yetisini yüzde elli oranında kaybeden gaziyi ziyaret eden Altunay çifti kahraman gazi ile sohbet etti. O gece yaşadıklarını dile getiren gazi Ferdi Şahin, “Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla birlikte abdest alarak sokağa fırladık. Sokağa çıkarken yarabbi ya şahadet nasip et, ya da zafer nasip et diye dua ederek çıktık” şeklinde konuştu.


 
Duygusal anların yaşandığı ziyarette Altunay çifti kahraman gaziye bazı hediyeler takdim etti. Gazinin çocuklarına da değişik hediyeler veren Altunay çifti “ O gün kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz adeta bir destan yazarak dünyaya demokrasi dersinin nasıl yazıldığını bir kez daha hatırlattı” ifadeleri kullanıldı.    
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat