Ali Yıldız'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 7839
Sultangazi 6 Nisan 2024 16:55
Videoyu Aç Ali Yıldız'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Sultangazi Halkı,

Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın, bizlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bu bayramda da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesini, aramızdaki sevgi ve saygının artarak devam etmesini temenni ediyorum.
 
Ramazan Bayramı, bir arada olmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlattığı müstesna zamanlardandır. Bu vesileyle, birbirimize karşı gösterdiğimiz anlayışın ve sevginin artarak devam etmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.
 
50. Yıl Mahallesi'nde muhtar adayı olarak çalışma yaptığım süre boyunca, siz değerli hemşehrilerimle kurduğum bağ ve aramızda oluşan güven ilişkisi, çalışmalarıma her zaman ilham vermiştir. Bayramın, bu güzel duyguları pekiştirerek, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmesini diliyorum.

Etrafımızdaki ihtiyaç sahiplerini, yaşlılarımızı ve yalnız olanları unutmayalım. Onların da bayramını kutlayalım, bayram sevincini hep birlikte paylaşalım. Küçük bir ziyaret, bir telefon, hatta bir mesaj bile onların yüzünde büyük bir tebessüm yaratabilir.
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Sultangazi'mizin her köşesi sevgiyle, kardeşlikle dolsun. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
 
Sevgi ve Saygılarımla,
 
Ali Yıldız
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat