Ali Acar'ın Olana itirazı Var

Okunma: 6401
Sultangazi 25 Şubat 2023 04:55
Videoyu Aç Ali Acar'ın Olana itirazı Var
A
a

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 10 ilde büyük yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından demokrasinin temel taşı olarak ifade ettiği sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği kahvaltıya katılan Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, yaptığı konuşmada ayakta alkışlandı.




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı, memleketi deprem bölgesinde olan meclis üyeleri ve depremden etkilenen illerin sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kapsayan kahvaltı programına beklenenin çok üstünde davetli katıldı. Kahvaltı programının ardından sohbet havasında deprem sonrası yaşanan olumsuzluk ve eksikliklerin masaya yatırıldığı değerlendirme toplantısında Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, şunları söyledi.
 
“ Her şeyden önce Sivile ses veren, Sivil Toplum Kuruluşların duygu ve düşüncelerini önemseyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu canı gönülden tebrik ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyerek biz sivil toplum kuruluşlarını başkanımızla buluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Öncelikle hepimizin başı sağ olsun bu acıyı, elem ve keder sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)  Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na demokratik anlamda en azından Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) dinlediği ve önemsediği için huzurlarınızda kendisine teşekkür ederim.
 
 
Ülkemizi derinden yaralayan ve 'Asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı 10 ilimize anında ulaşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) bizim göğsümüzü kabartmıştır. Depremin ikinci günü memleketim olan Adıyaman da İBB armalı arama kurtarma ve diğer yardım ekiplerini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibini asrın felaketinde gösterdiği üstün gayret ve çabadan dolayı kutluyorum” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon
Yener yigit 25 Şubat 2023 07:23

Haydar Abi hakikaten başlıkta olduğu gibi Arkislanacak çok önemli laflar etmiş bende kalktım ayağı Arkisliyorum sesi duymuşsunuzdur şak şak şak Tak

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat