Ali Acar, Halkın Derdiyle Dertlenmeye Devam Ediyor

Okunma: 11623
Sultangazi 17 Ocak 2024 01:59
Videoyu Aç Ali Acar, Halkın Derdiyle Dertlenmeye Devam Ediyor
A
a

Gün boyu taziyeden taziyeye koşan, vatandaşın derdiyle dertlenen, onların acısını yüreğinde his eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, " Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır" dedi.

Güne Gazi Eğitim Vakfı Gazi Cemevi’nde cenaze törenine katılarak başlayan Av. Ali Acar, Ali Abbas Odabaş’ı son yolculuğuna uğurladıktan sonra Gazi Cemevi’ne giderek Odabaş ailesine, yakınlarına ve akrabalarına başsağlığı dileklerini iletti.



Daha sonra Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ile birlikte Adıyaman Vakfına geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, burada vefat eden merhum kardeşimize Fatihalar okuyarak cenaze yakınına başsağlığı ve sabır diledi.



Son olarak Ardahan İli Göle İlçesi Sürügüden Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ne geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Çiçek Aktürk’ün taziyesine katıldı. Çiçek Aktürk’ün ruhuna Fatihalar okuyan ve dua eden Acar, Aktürk ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.






 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat