Ali Acar, Ev Ziyaretlerine Başladı

Okunma: 20104
Sultangazi 12 Ocak 2024 23:02
Videoyu Aç Ali Acar, Ev Ziyaretlerine Başladı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Ev ziyaretlerine Esentepe Mahallesinden Başladı. Hane halkını ziyaret eden Acar, mahallenin öncelikli sorunlarını ne olduğunu sordu.

Adıyaman Nüfusuna kayıtlı aileleri ziyaret ederek start veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Cumali Acar’ın evine konuk oldu. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Av. Ali Acar’ın babası CHP Bir önceki dönem Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar’da katıldı.



Cumali Acar ve ailesi “ Esentepe’nin en büyük sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıl önce başlatılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin el değiştirmesiyle atıl durumda bırakılan kapalı Pazar alanının mutlaka tamamlanması gerektiğini söyledi. Buranın inşaat olarak kalması her yönüyle Esentepe Halkına zarar vermektedir. Hırsızların, uğursuzların mekanı haline geldiği gibi, devletin vergileriyle yapılan ve bir türlü tamamlanmayan bu yapının bir an önce tamamlanarak işlevli hale getirilmesini talep ediyoruz” dedi.



 
Ailenin öneri ve taleplerini can kulağıyla dinleyen Av. Ali Acar, çözüm konusunda gerekli notları tutarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğini söyledi. Kadınlar konusunda da duyarlılığını dile getiren Av. Ali Acar, Kadınların sosyal hayata katılmasını istedi. Belediye Başkanı olduğunda kadınlarla ilgili çok değerli projeler hayata geçireceğinin müjdesini verdi.


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat