Akkuzu ve Emre'den Hac Vazifesini Yerine Getiren Cahit Altunay'a Ziyaret

Okunma: 6482
Sultangazi 17 Temmuz 2023 23:45
Videoyu Aç Akkuzu ve Emre'den Hac Vazifesini Yerine Getiren Cahit Altunay'a Ziyaret
A
a

Umbat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akkuzu ve Sultangazi'nin sevilen ismi Hanifi Emre Hac vazifesini yerine getirip kutsal topraklardan dönen Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

Akkuzu ve Emre kutsal topraklara gidip Hac ibadetini yerine getiren Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek Hac ibadetlerinin kabul olması ve hayırlı olması konusunda dileklerini iletti. Ayrıca geçtiğimiz gün vefat eden Cahit Altunay’ın kayınçosu içinde baş sağlığı dileklerinde bulundular.


 
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay, konuklarına zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu.


 
Umbat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akkuzu, "Allah (c.c) herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu işler bir bakıma da nasip meselesi. Kime nasip edeceğini bilmek de mümkün değil. İnşallah bizlere de nasip olur demek gerekir. Bu vesileyle o kutsal toprakları ve beldeleri görüp Hac ibadeti görevini yerine getiren Sultangazi Kurucu Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’ın bu kutsal görevini Allah kabul etsin.” şeklinde konuştu.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat