AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi'yi Ziyaret Etti

Okunma: 6865
Sultangazi 14 Temmuz 2021 21:24
Videoyu Aç AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi'yi Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi'ye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile bir araya geldi. Kabaktepe, İstanbul'un en büyük ilçelerinden birini ziyaret etmek bizlere mutluluk veriyor" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sultangazi’ye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin ilk durağı Sultangazi Belediye Başkanlığı oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nun da eşlik ettiği Kabaktepe, Av. Abdurrahman Dursun’dan bilgi aldı.



İstanbul’un en modern ilçelerinden birinde olduğunu söyleyen Kabaktepe, “partimize en çok destek veren ilçelerimizden birisindeyiz, Bu ilçeyi yaşanılır bir ilçeye dönüştüren burada olan olmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Sultangazi 2019 yerel yönetim seçimlerinde İstanbul’da oyunu artıran tek ilçedir. Diğer ilçelerde altı bin, yedi bin oylar düşerken en kritik seçimde oyunu artıran tek ilçe ünvanına sahiptir” dedi.



Daha sonra AK Parti Grup toplantı odasına geçen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindekiler burada mini bir toplantı gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı da Sultangazi’nin sorunları tartışıldı.


 
Kabaktepe’nin son durağı ise Sultangazi AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Kabaktepe ve beraberindeki heyet ilçe teşkilatlıya görüştü.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat