AK Parti İlçe Başkanlığı Basın Mensuplarıyla Sahurda Buluştu

Okunma: 625
Sultangazi 28 Haziran 2016 06:44
Videoyu Aç AK Parti İlçe Başkanlığı Basın Mensuplarıyla Sahurda Buluştu
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Basın mensuplarıyla sahurda bir araya geldi. Dağlar Civan, Şelale Cafe deki sahur programında, AK Parti faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundu soruları cevaplandırdı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohpet programının sahurun da bereketiyle daha verimli  hale geldiğini kaydeden Başkan Dağlar Civan, “ Sahur programı etkinliğinin ikincisini düzenledik. Bugünlerde hepimizin zaman problemi de var. Bu sahur programı zaman problemini de ortadan kaldırmış olur. Bu anlamlı programa katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığında görev değişimleri esnasında Basından sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı Yasin Gazi’den görevi devralan Nergiz Karahan’ın işlerinin yoğunluğundan dolayı bu görevi AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Çelebi ile paylaştıklarının altı çizildi.


 
İlçede bulunan yerel basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sahur programı renkli görüntülere de sahne oldu. Sesi güzel olan bazı basın mensupları sahur programını güzel sesleriyle şenlendirirken, ilçe Başkan yardımcıları ise onlara eşlik etti.  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat