AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, Hacı Reşat Dinç'i Ziyaret Etti

Okunma: 3447
Sultangazi 6 Kasım 2022 21:54
Videoyu Aç AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, Hacı Reşat Dinç'i Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Yayla Süpermarket Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Reşat Dinç'i iş yerinde ziyaret etti.

Yayla Süpermarket Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Reşat Dinç’in iş yerinde gerçekleşen ziyarette, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay ile Yayla Süpermarket Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Reşat Dinç arasında sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, ziyarette yaptığı konuşmada AK Parti olarak mahalle ziyaretlerinin yanı sıra kentte faaliyet gösteren tüm şirket ve işyerlerini de her fırsatta ziyaret ederek toplumun her kesimi ile istişare halinde olduklarını söyledi.


 
Yayla Süpermarket Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Reşat Dinç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’a teşekkür etti.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat