AK Parti, İl Kadın Kolları "Nesillere Miras" Buluşması için Sultangazide

Okunma: 606
Sultangazi 7 Ekim 2016 09:35
Videoyu Aç AK Parti, İl Kadın Kolları "Nesillere Miras" Buluşması için Sultangazide
A
a

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı ve Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığının ortak çalışması olan programda” Nesiller Mirası” paylaşıldı.

Ak Parti Sultangazi Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı Yaşlılar Komisyonunun koordinesinde gerçekleşen programda;
 
1 Ekim Dünya Yaşlılar günü ve 3 Ekim Dünya Çocuk gününü vesile kılınarak "Nesillere Miras" buluşması başlığı altında Bahçelievler Yetiştirme Yurdunda kalan evlatlarımızı, Sultangazi Huzur Evinde kalan yaşlılarımızla bir araya getirdik.
Programda evlatlarımızın ve büyüklerimizin bir nebze güzel gün geçirmesini amaç edindik.
Nesiller mirasının  paylaşıldığı günde büyüklerimizin engin tecrübeleri evlatlarımızın geleceğini aydınlatmış, büyüklerimiz torun hasretini giderirken evlatlarımızda dede- nine sevgisini en azından bir kuple yaşamış oldu.
Büyük istifadelerin yaşanmasına vesile olunan bu programa da 
İlçe kadın Kolları Başkanı sn. Nurcan Öztürkmen; 
Bizler Ak Parti neferleri olarak nesillerin nesillere bağlandığı hassas noktaları daima dikkate aldık. Toplum dinamiklerine ve geleceğin aydınlığına faydalı olacak her çalışmada olma gayretini gösterdik. 
Bizler büyük ailelerde ön görü ve nasihatlerin ışığında büyüdük. 
Bunun da faydasını da daima gördük, bildik ki dedeler torunlarına, torunlar da dedelerine daima ihtiyaç duyar. Bu nedenle bugün bu güzel buluşmanın hayata geçirilmesinde   bizde pay aldık ifadelerini kullanarak; 
 
İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı sn. Gültan Terzi ve Komisyon Üyelerine, Bahçelievler İlçe Kadın Kolları Başkanı sn. Sabahat Turan'a, Sultangazi Kaymakamı sn. Ali Uslanmaz'a  Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürü sn. Selim Çelenk'e katılımları için, sn. Hilal Çalık Özdemir'e Huzur evinde ağırladığı için ve bilhassa büyüklerimize ve evlatlarımıza bu maneviyat ve huzur dolu günün gerçekleşmesinde ki katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
Sohbetlerin edildiği programın sonunda hediye takdimleri yapıldı.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat