AK Parti' de bayramlaşma

Okunma: 445
Sultangazi 14 Eylül 2016 05:55
Videoyu Aç AK Parti' de bayramlaşma
A
a

Sultangazi AK Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa partinin İstanbul Milletvekilleri Haydar Ali Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Meydan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun ve çok sayıda partili katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Meydan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, insanların onurlu bir şekilde yaşamasının öncelikli hedefleri olduğunu söyledi. Dağlar Civan, "Bizim hedefimiz adalettir, fakir fukaranın ekmek yemesidir, ülkemizin, bölgemizin, İslam aleminin kalkınmasıdır ve İslam aleminin son yüz yıl içerisinde yaşadığı esaretten kurtulmasıdır. Bizim baştan beri ortaya koymuş olduğumuz hedef, insanlara hizmettir" dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, "Bayramlar bizim dini inancımıza göre kardeşlik duygusunun hatırlandığı günlerdir. Bugün herkes büyük bir aile olduğumuzu göstermek adına bu İlçe Başkanlığını doldurduk" diye konuştu.



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat