Ahmet Demiray'ın Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 2442
Sultangazi 29 Aralık 2021 00:03
Videoyu Aç Ahmet Demiray'ın Yeni Yıl Mesajı
A
a

Özel Bahat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Demiray, yeni yıl mesajı yayınladı. "2022 yılında halkımızın birlik ve beraberliğinin pekiştiği, kardeşçe bir arada yaşama arzusu ve iradesinin yükseldiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını millet olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. 2022 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sevginin, saygının, hoşgörünün ve kardeşliğin hâkim olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın ve kıymetli Sultangazililerin 2022 yılını tebrik ediyor, geleceğe dair ümitlerimizin, hayallerimizin ve beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Ahmet Demiray
Özel Bahat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat