Ağrılılardan Av. Abdurrahman Dursun'a Açık Destek

Okunma: 6934
Sultangazi 1 Ocak 2024 21:24
Videoyu Aç Ağrılılardan Av. Abdurrahman Dursun'a Açık Destek
A
a

Sultangazi'nin en aktif Derneklerin başında gelen, Sultangazi Ağrılılar Derneği Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u ağırladı.

Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Umut Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma Dilek Cafe Restoranda gerçekleşti. Kahvaltı programında bir araya gelen Ağrılılar Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’nu ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bulut’u ağırladı.
 
 
 
Sultangazililerin gurur kaynağı, Sultangazi’nin etkin ve başarılı ismi Sultangazi Ağrılılar Dernek Başkanı Umut Öztürk, açılış konuşmasında şunları söyledi. “ Birlikte aynı havayı soluduğumuz, kader birliği yaptığımız, hemşerilerimize iyilikten güzellikten yana ne varsa katkı sunmaya devam ediyoruz. Güzel ilçemize hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Anadolu insanları olarak değer yargılarımızı, geleneklerimize, göreneklerimize, örf ve adetlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. Değerli başkanımız bu konularda çok ha has bilindiği üzere Sultangazi’nin muhtelif noktalarına verdiği isimlerle bizleri onu re etti. Şimdi sıra bizde Biz Ağrılılar da Sayın Belediye Başkanımızın yanında durarak, ona destek olarak bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı olması için, Sultangazi’nin değerine değer katması için  var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
 
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun “Ağrılı hemşirelerimizin her zaman samimi desteğini yanımızda hissediyoruz gösterdikleri yoğun ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Sultangazi’mizi daha güzel yarınlara sizlerin desteğiyle taşımaya devam edeceğiz. Yaptığımız başarılı hizmetlerin devamı yeni dönemde de gelecektir. Biz halkımızdan aldığımız emanete sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
 

 
AK Parti İlçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve İl yönetim kurulu üyesi Av. Erol Bulut’un konuşmalarının ardından Ağrılıların yoğun ilgi gösterdiği program hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat