AFB OTO HİZMETE AÇILDI

Okunma: 629
Sultangazi 13 Mart 2016 12:18
Videoyu Aç AFB OTO HİZMETE AÇILDI
A
a

AFB – OTO Sultangazi ilçesi Malkoçoğlu Mahallesinde hizmet vermeye başladı. Kaporta- Fırın Boya ve Mekanik alanında uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ilke edinen bir anlayışla kapılarını siz Sultangazililere açtı.

Yeni adresinde henüz yolun başında olmasına rağmen, tecrübeli ekibi, güler yüzlü hizmeti ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile dikkat çeken AFB OTO’da yeni yerinde hizmet vermenin mutluluğunu çalışanlarıyla ve siz değerli müşterileriyle kutluyor.


 
250 metrekare kapalı alana sahip bir ortamda Kaporta, fırın boya, mekanik ve detaylı araç temizlik bakımı hizmetlerini kusursuz bir ekiple vermenin ve müşteri memnuniyetini ilke edinen bir anlayışla yoluna devam etmektedir.


 
AFB OTO Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Drama yaptığı açıklamada, “servis olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve öncelikli hedeflerinin, araç Kaporta, fırın boya ve mekanik bakımlarında müşterilerine en net çözümü sunarak güven kazanmak olduğunu vurguladı. Sektörde örnek alınacak bir servis tasarladıklarını belirten Drama, aynı şevk ve heyecanla yıllarca Sultangazililere hizmet vermek istiyoruz” dedi. 


 
AFB OTO
Malkoçoğlu Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No: 847/B Sultangazi/ İstanbul
 
Tel: 0212 594 39 05 – 0545 963 84 08
Adresinde siz değerli müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyar





 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat