Adıyamanlı ve Malatyalı Seçmen AK Parti'ye Yöneliyor

Okunma: 2293
Sultangazi 10 Şubat 2024 05:19
Videoyu Aç Adıyamanlı ve Malatyalı Seçmen AK Parti'ye Yöneliyor
A
a

Adıyamanlı ve Malatyalı Seçmen, Av. Ali Acar'ın CHP Belediye Başkan Adayı gösterilmemesiyle AK Partiye yöneliyorlar.

Adıyaman ve Malatya seçmeni CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’ın Aday gösterilmemesine büyük tepki gösterdi. Binlerce Adıyamanlı ve Malatyalı seçmen tercihini AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Dursun’dan yana kullanacak.
 
Yaklaşan Yerel Yönetim seçimlerinde CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’ın Adaylığına kesin gözüyle bakılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in sürpriz bir isimle Sultangazi seçmenini şoka uğratması büyük yankı uyandırdı.
 
Gaziosmanpaşa ilçesinde defalarca aday adayı olmasına rağmen hiçbir başarıya imza atmayan Ferhat Epözdemir’in CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterilmesi Belediye Başkanlığının altın tepside AK Parti’ye sunulması anlamına geliyor.
 
Adıyaman ve Malatya'nın yerel dinamiklerine hakim olan Av. Ali Acar, bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından biliyor ve çözüm önerileri sunuyordu. Ancak CHP'nin aday tercihi, bu bölgelerde hayal kırıklığına neden oldu ve seçmenlerin AK Parti'ye yönelmesine sebep oldu.
 
Özellikle Adıyamanlı ve Malatyalı seçmenler, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak bir adayın gösterilmemesinden dolayı memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Bu durum, AK Parti'nin bölgedeki desteğini artırırken, CHP'nin ise yerel seçimlerde zorlanabileceği şeklinde yorumlanıyor.
 
 
 
1000
icon
Mltlı 10 Şubat 2024 06:50

Yanlış haber

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat