Adıyamanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Harikases

Okunma: 5587
Sultangazi 16 Kasım 2023 09:29
Videoyu Aç Adıyamanlı Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Harikases
A
a

Müziğe olan tutkusu ve efendiliği ile halkın sevgisini ve beğenisini kazanan Türk Halk Müziği Sanatçısı İbrahim Harikases, en çok sevilen sanatçıların başında geliyor.

Seslendirdiği bir birinden değerli parçalarla Sultangazi ve Adıyaman’da söz sahibi olan, binlerce hayranı bulunan İbrahim Harikases, Sultangazi’de zirvede olmayı başarıyor. Hemşerileri tarafından çok sevilen, çıkardığı bir birinden değerli albümleri kısa sürede tükenen Harikases, sıra gecelerin de vazgeçilmez isimlerindendir.



Sultangazi ve İstanbul’un birçok ilçesinde önemli programlar ve etkinliklerde sahne alan İbrahim Harikases, gösterdiği performansla hayranlarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Adıyaman yöresine ait bir birinden güzel parçaları da seslendiren Harikases, sahnelerin en çok aranan isimleri arasındadır.


Mütevazı kişiliği, efendiliği müziğe olan tutkusu ve güzel yorumuyla hayranlarının dünyasında iz bırakan İbrahim Harikases, Adıyaman ve Sultangazililer tarafından çok seviliyor. Harikases, hayranları sıra gecelerinin yeniden yapılması yönünden taleplerini ısrarcı bir şekilde dile getirirken İbrahim Harikases ve diğer Adıyamanlı sanatçıların bu talebe cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat