Adıyamanlı İş İnsanlarından Oscar Melih İçin Başlatılan Dayanışma Kampanyasına Destek

Okunma: 2368
Sultangazi 14 Ekim 2021 17:19
Videoyu Aç Adıyamanlı İş İnsanlarından Oscar Melih İçin Başlatılan Dayanışma Kampanyasına Destek
A
a

İstanbul'un Sultangazi İlçesinde faaliyet yürüten Adıyamanlı iş insanları basın emekçisi Oscar Melih için başlatılan " Senin de bir evin olsun" dayanışma kampanyasına destek verdi.

Basın emekçisi Oscar Melih için başlatılan “ Senin de bir evin olsun” kampanyasına birçok sivil toplum kuruluşun yanı sıra iş insanı Uçar Fabirka Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uçar, Doping Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kamar, Y Zelal Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavak, Fırat Taban Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Kelepçe de kampanyaya destek verdiklerini açıkladı.


İş insanı Ramazan Uçar, iş adamları adına yaptığı ortak açıklamada şunları kaydetti. “ Sosyal medyadan öğrendiğimiz kadarıyla Adıyaman ilimizin evladı basın emekçisi Oscar Melih, bazı nedenlerden ötürü ev sahibi tarafından tahliye edilmek istenmiştir. Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarımız da “ Senin de bir evin olsun” sloganıyla destek kampanyası başlatmıştır. Biz adı geçen iş insanları bu kampanyaya bağışta bulunarak destek vereceğimizi, hemşerimize sahip çıkacağımızı açıklıyoruz” dedi.   
 
 










 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat