Adıyaman Tanıtım Günleri'nin Flaş İsmi Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Oldu

Okunma: 14919
Sultangazi 10 Ekim 2022 20:53
Videoyu Aç Adıyaman Tanıtım Günleri'nin Flaş İsmi Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun Oldu
A
a

Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonunun organizatörlüğünde 06-09 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenen" 4. Adıyaman Tanıtım Günleri" bu yıl da İstanbul Yenikapı da yapıldı. Tanıtım günlerinin Flaş İsmi Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun oldu.

Adıyamanlılar Vakfı (AV) ve Adıyaman Dernekler Federasyonunun (ADIFED) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri bu yıl da İstanbul Yenikapı’da yapıldı. Adıyaman Tanıtım Günlerine bir birinden değerli isimler katıldı. Bu isimler arasında tanıtım günlerinin flaş ismi ise, Av. Abdurrahman Dursun oldu.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Adıyaman Tanıtım Günlerinde bir birinden değerli konukları ağırladı. Muhteşem bir atmosferde başlayan Adıyaman Tanıtım Günlerinin açılışı da muhteşem oldu. Her ne kadar Adıyaman Tanıtım Günleri Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonunun organizatörlüğünde yapılsa da Adıyaman Tanıtım Günlerinin gözdesi Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun oldu. Dursun, Adıyaman Tanıtım Günlerinde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat