Adıyaman Milletvekilleri Çataldan Keyfe Hatay’dan Künefede Buluştular

Okunma: 986
Sultangazi 12 Haziran 2016 17:22
Videoyu Aç Adıyaman Milletvekilleri Çataldan Keyfe Hatay’dan Künefede Buluştular
A
a

Adıyaman Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçe Başkan Yardımcıları Çataldan Keyfe Hatay’dan Künefe de buluştular.

Adıyaman Milletvekilleri TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili, Salih Fırat, Adıyaman Milletvekili İbrahim Halit Fırat, Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, İstanbul Büyükşehir Sosyal Tesisler Müdürü Hamdi Aydın, Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Hakverdi, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları Mevlüt Dilek, Mehmet Kavak ve onlarca Adıyamanlı bir araya gelerek hem künefe yediler hem de sohbet ederek dostluklarını perçinlediler.



 Sultangazi’nin en seçkin mekanı Çataldan Keyfe Hatay’dan Künefe, önemli konuklarını ağırladı. Sultangazi Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan bu nezih mekan Ramazan akşamlarının en renkli mekanlarının başında gelmektedir. Sultangazililer Ramazan akşamında gönül rahatlığıyla künefesini afiyetle yerken, sıcak çaylarını ve kahvelerini yudumlamanın mutluluğunu yaşamaktadır.



Hatay’ın meşhur tatlısı olan peynirli künefe, közde künefe ustası tarafından maharetli elleriyle hazırlandı. Leziz künefeyi birlikte yiyen dostların muhabbeti gece boyunca devam etti. Damak zevkinin adresi olan Çataldan keyfe Hatay’dan künefe milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından tam not aldı. Bütün Sultangazilileri bu mekana davet eden Milletvekilleri kimse bu lezzetten mahrum kalmasın, mübarek ramazan akşamlarını iftardan sonra tatlandırmanın tam zamanı dediler.  










1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat