Adıyaman Gergerliler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Okunma: 8051
Sultangazi 2 Temmuz 2022 23:04
Videoyu Aç Adıyaman Gergerliler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
A
a

Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Sultangazi ve Yenikapı'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde Karadağlar Unlu Mamulleri açılışının ardından Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un Kirveliğini yaptığı sünnet düğününü ziyaret etti. Son olarak Yenikapı etkinlik alanında Amasyalılar buluşuyor günlerine katılan Av. Ali Acar ziyaretlerini sonlandırdı.   

 
 
Beraberindeki Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık ile birlikte Sultangazi İlçesi’nde çeşitli temaslarda bulunan Başkan Av. Ali Acar, Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde Karadağlar Unlu Mamulleri açılışının ardından Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un Kirveliğini yaptığı sünnet düğününe katıldı.  



Özellikle İstanbul’da yapılan ve yapılacak olan projelerle alakalı görüşmeler gerçekleştiren Başkan Av. Ali Acar, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilen Amasyalılar Buluşuyor Günlerine Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Saltaş ile birlikte katıldı.



Yapılan görüşmeleri ve gerçekleşen ziyaretleri değerlendiren Başkan Acar, “ Bizim geleneklerimizde yeni açılan ekmek teknesine hayırlı olsun, Allah bol kazançlar nasip etsin temennisinde bulunmak çok önemli. Bizde hemşerilerimizin daveti üzerine Esentepe Mahallesi’nde Karadağlar Unlu Mamulleri açılışını gerçekleştirdik. Allah Hemşerilerimizin açtığı bu güzel mekana bol kazançlar, hayırlı müşteriler nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Bu açılışımızın ardından dostum, arkadaşım Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un kirveliğini yaptığı sünnet düğününe iştirak ettik. Sünnet olan kardeşimize hayırlı uğurlu olsun diyor, ailesine ve sevenlerine Allah sağlık ve afiyet içerisinde damatlığını da göstersin temennilerimizi illettik” dedi.


 
 Adıyaman Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Yenikapı Etkinlik alanında gerçekleşen Amasyalılar Buluşuyor Günleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “ Bir kültür hazinesi olan Amasya birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış, şehzadelerin, Sultanların en çok zaman geçirdikleri yerlerin başında gelmektedir. Tarihi ve kültür zenginliği ile adından sıkça söz ettiren Amasya Türkiye’nin kültür hazinesidir. Amasyalı hemşerilerimi kutluyor Amasya Dernekler Federasyonu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.








 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat