Adil Dayıoğlu Ödüle Layık Görüldü

Okunma: 576
Sultangazi 12 Mayıs 2016 00:04
Videoyu Aç Adil Dayıoğlu Ödüle Layık Görüldü
A
a

Eğitim- Bir-sen, vefa gecesinde Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Eğitimci Adil Dayıoğlu’nu ödüle layık gördü. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında düzenlenen ödül töreni programına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve çok sayıda Eğitim- Bir-sen sendika temsilcisi katıldı.

Dayıoğlu, ödülünü Eğitim- Bir-sen yöneticisinin elinden aldı. Ödülünü Eğitim – Bir-sen yöneticisinin elinden alan Adil Dayıoğlu, “ Ödülü tüm eğitim camiası adına aldığını ve bundan da onur duyduğunu açıkladı.
 
Dayıoğlu, yaptığı açıklamada ödüle layık görüldüğü için tüm emek sahiplerine teşekkür ediyorum. “Eğitim- Bir-sen’e uzun bir döneme yakın hizmetimin bana göre unutulmaz anılarının arasına yine aynı güzellikte bir şey daha ekledi. Ben yıllarca çalışmalarımı hiçbir zaman karşılık beklemeden yapan bir yönetici olarak, Eğitimciler için, öğrenciler için, gelecek nesiller için, eğitim emekçilerinin söz sahibi konumda olmasını sağlamak için yıllarca yılmadan dur durak demeden çalıştım. Bundan da hiçbir zaman acizlik duymadım. Sendikacılık gönül işidir. Gönülden gelen bir sevgiye muhtaç bir sivil toplum kuruluşudur. Bir şeyi isteyerek yapmak gibisi olmadığı gibi bende yıllarca diğer arkadaşlarım gibi Eğitim – Bir-sen saflarında mücadele ettim.
 
Almış olduğum ödülü de eğitim emekçileri adına almaktan Onur duydum. Bu ödülü almamdaki tüm emek ve yetki sahiplerini yürekten kutluyorum” diye konuştu.    
  





 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat