Adil – Ev Yoksulların Yanında

Okunma: 546
Sultangazi 24 Haziran 2016 14:50
Videoyu Aç Adil – Ev Yoksulların Yanında
A
a

Sultangazi’nin en köklü kuruluşların başında gelen Adil-ev Vakfı Mübarek Ramazan ayında yaklaşık 1 000 kişi üzerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara A-101 alış veriş çeki dağıttı.

Sultangazi'nin 15 mahallesinde araştırmalar yaparak dar gelirli vatandaşları tespit eden Adil-ev Vakfı yöneticileri, tespit ettiği dar gelirlilere, Sultangazi Cebeci Mahallesinde bulunan Vakıf lokalinde A- 101 alış veriş çeklerini dağıttı.
 
Adil-ev Vakfında toplanan dar gelirli vatandaşlar yardım çeklerini alırken mutluluklarını gizleyemedi. Adil-ev Vakfı kurucularına ve çalışanlarına dualar eden dar gelirli vatandaşlar, bu mübarek Ramazan ayında bir nebze de olsa çocuklarına sıcak bir şeyler yedirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
 
Yardım çeklerinin dağıtımında konuşan Adil – ev Başkanı Fatih Mehmet Tercan, ADİL-EV Vakfı bu mübarek Ramazan ayında Adıyaman, Uşak ve Sultangazi başta olmak üzere yardıma muhtaç 1 000 aileye yardım çekleri dağıttıklarını söyleyerek şunları ifade etti. Adil-ev Vakfı kurulduğu 2010 yılından bu yana ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattıklarını ve yardıma muhtaç, dul ve yetimlere yardımda bulunmak için Vakıf olarak titizlikle çalıştıklarını ifade ettiler.
 
Hayır sever iş adamlarının katkılarıyla bu yardımları dağıttıklarını ifade eden Adil-ev Vakfı Başkanı Av. Mehmet Tercan, hayır sever iş adamlarımızın katkıları her geçen yıl artarak devam etmektedir. Bu yardımlar arttıkça yoksul ve dar gelirli ailelere ulaşan yardımlar da artarak devam edecektir.

Kumanya yerine neden Alış veriş-Çeki dağıttıkları konusuna da değinen Adil-ev başkanı Tercan, “Bizim alacağımız kumanyalar yerine, verdiğimiz A-101 Çekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız tam manasıyla kendi ihtiyaçlarını giderebilirler. Vakfımızın vermiş olduğu alış veriş çekleri ile A-101 şubelerine giden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız çek tutarı kadar neye ihtiyaçları varsa temin edebilirler. Bu yüzden, vakıf olarak böyle bir karar aldık ve kumanya yerine Alış- Veriş çeki dağıtıyoruz.” dedi.
Sultangazili Yardıma Muhtaç ihitiyaç sahiplerine A-101 Alış- Veriş çeklerini, Adil-Ev Vakfı Başkanı Fatih Mehmet Tercan ve kurmayları kendi elleriyle dağıttı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat