ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar "Sırları taşlarında saklı şehir ADIYAMAN " Kitap Tanıtım Galasına Katıldı

Okunma: 7349
Sultangazi 12 Kasım 2022 23:04
Videoyu Aç ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar "Sırları taşlarında saklı şehir ADIYAMAN " Kitap Tanıtım Galasına Katıldı
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız'ın yazdığı kitabın sergi ve tanıtım galasına katıldı.

Adıyaman’ın en ünlü yazarlarından Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız’ın yazdığı “Sırları taşlarında saklı şehir ADIYAMAN “ ile ilgili kitabın tanıtım galası Ataköy Çetin Emeç sergi salonunda yapıldı.



Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız’ın kaleminden yeni çıkan “Sırları taşlarında saklı şehir ADIYAMAN “ isimli kitabın galası Ataköy Çetin Emeç sergi salonunda 12 Kasım 2022 tarihinde Saat 13. 30 gerçekleşti.



Galanın önemli konuklarının başında gelen Adıyaman | Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız’ın yazdığı kitabın sergi ve tanıtım galasının ardından sosyal medya facebook sayfasından şunları paylaştı.


 
“Sırları taşlarında saklı şehir ADIYAMAN “

Federasyon yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hemşerimiz Sn. Sırrı ÖZBEK ve M. Fatih YILDIZ ’ın yazdığı kitabın sergi ve tanıtım galasına katıldık.




Ataköy Çetin Emeç sergi salonunda açılışı yapılan sergi ve tanıtımına ADIYAMAN’ın birbirinden kıymet değerleri katılım sağladılar.




Bu pazar günü devam edecek sergi tüm tarihsever ve Adıyaman gönüllüsü dostlarını bekliyor.




Başta kıymetli dost Sn. Sırrı ÖZBEK ve M. Fatih YILDIZ’a Adıyaman’ın tanıtımına katkı sundukları İÇİN teşekkür ederken, bizlere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.



Rabbim başarılarını devam ve daim eylesin” dedi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat