ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar, Anadolu Konfederasyon ANA-KON Yönetimi İle Birlikte Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Okunma: 5471
Sultangazi 1 Kasım 2022 08:43
Videoyu Aç ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar, Anadolu Konfederasyon ANA-KON Yönetimi İle Birlikte Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Anadolu Konfederasyon Başkanı İbrahim Ayberk ile birlikte Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Başkanlığına seçilen Orhan Çerkez'i makamında ziyaret etti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konfederasyon çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Anadolu Konfederasyon Başkanı İbrahim Ayberk, “Misafirperverliği ve alakalarımdan dolayı konfederasyon yönetimi adına kendisine başarılar diliyor, yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diliyoruz” dediler.
 

 
Bu ziyaretin ardından Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sn.  Hüseyin Hışman’lada görüşme gerçekleştiren konfederasyon yönetimi karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Bu ziyaret sonrası bir diğer  görüşme ise  Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar ve Anadolu Konfederasyon (ANA-KON) yönetimi ile birlikte Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve  aynı zamanda Adıyamanlı hemşerisi olan Kahta Dernek Başkanı  Sn. Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret edip, hasbıhal ettiler.
 

 
Av. Ali Acar, Anadolu Konfederasyon (ANA-KON) yönetimi ile birlikte Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü hemşerisi Mehmet Şimşek’i ziyaret etti.  Hemşeri dayanışmasına konfederasyon yönetimince gösterilen duyarlılığa teşekkür eden Av. Ali Acar, hemşerimiz olan Sayın Mehmet Şimşek beye görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
 

 
Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, ziyaret sonrası sosyal medya sayfasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek şunları söyledi. “ Sivil Toplum Kuruluşları toplumdaki çeşitli sorunları bağımsız olarak ele alıp kamuoyunu bilgilendirme ve aydınlatma görevi yapan, öneriler sunan gönüllü olarak bir araya gelen, örgütleşen ve o amaçlar doğrultusunda faaliyette bulunan kişilerin oluşturdukları tüzel kişiliğe haiz  örgütsel yapılardır. Hemşeri dayanışmasını önemseyen ona değer katan Anadolu Konfederasyon (ANA-KON)  yönetimine duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 
 

 
Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü aynı zamanda Kahta Dernek Başkanı Mehmet Şimşek,  Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar ve Anadolu Konfederasyon (ANA-KON) yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.


 
Ziyaretleri boyunca  kendilerini yalnız bırakmayan  Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan vekili Aydın Gürhan, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyon (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, Van Federasyonu Başkan vekili İhsan Tuncil, Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Aktaş, Bingöl Dernekler Federasyonu Başkan Vekili ve önceki dönem ANA-KON  Başkanı Yusuf Tuncil’ in katılımlarımdan dolayı ANA-KON  ( Anadolu Konfederasyon) başkanı Sn.,İbrahim AYBERK teşekkür ettiler.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat