Acar Zeynal Odabaş'a Başsağlığı Dileklerinde Bulundu

Okunma: 1321
Sultangazi 19 Ocak 2024 10:06
Videoyu Aç Acar Zeynal Odabaş'a Başsağlığı Dileklerinde Bulundu
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi Başkanı Zeynal Odabaş'ın Sevgili dayısı Merhum Ali Abbas Odabaş için baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

 
Av. Ali Acar, Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi Başkanı Zeynal Odabaş’ı Cemevi’nde ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.



Zeynal Odabaş ziyarette şunları söyledi. “ Acımız büyük, Sevgili dayım Ali Abbas Odabaş’ı kaybetmenin derin acısı içerisindeyim. Bu ani ölüm başta beni ve Odabaş ailesini derinden yaraladı. Merhum Ali Abbas Odabaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Acımızı paylaşan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.



Av. Ali Acar ise şunları söyledi. “ Merhum Ali Abbas Odabaş canımızı yakinen tanıyorum. Bu ani ölüm hem ailesini hem de sevenlerini yasa boğdu. Bizler dostlarımızın acısını paylaşarak azaltanlarız. Dostlarımızın acısı bizim acımızdır. Merhum Ali Abbas canımıza Allah’tan rahmet diliyor, başta Zeynal Odabaş Başkanımız olmak üzere, Sultangazi Pir Sultan Abdal Cemevi yöneticilerine, Odabaş ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat