Acar'dan Demir Emlak'a Ziyaret

Okunma: 2899
Sultangazi 16 Ocak 2024 01:05
Videoyu Aç Acar'dan Demir Emlak'a Ziyaret
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Demir Emlak ortakları İsmail Demir ve Hakkı Acar'ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Av. Ali Acar'a Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım eşlik etti.

Uzun yıllardan bu yana Sultangazi – 50. Yıl Mahallesinde faaliyet yürüten Demir Emlak Yönetim Kurulu Başkanları İsmail Demir ve Hakkı Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım’ı konuk etti.



Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili geniş bir sohbet imkânı bulan Av. Ali Acar, detaylı bir şekilde ülke gündemini anlattı. “Sultangazi’nin değişime ve dönüşüme ihtiyacının olduğunu söyleyen Acar, bunu gerçekleştirecek tek parti CHP’dir” dedi.



Av. Ali Acar, Misafirperverliğinden dolayı Demir Emlak ortakları İsmail Demir ve Hakkı Acar’a teşekkür etti. Acar, Sultangazi’yi tam olarak tanımak, ona göre fikir sahibi olmak bu ilçenin esnaflarını çok iyi tanımakla ilgilidir. Demir Emlak yönetim kurulu başkanı kardeşlerimi dinledikçe bu hükme vardım. Bu ilçenin nelere ihtiyaç duyduğunu, nelerin yapılması gerektiğini daha iyi anlıyorum” dedi.



İsmail Demir ve Hakkı Acar, ortakları ise şöyle konuştu. “ Av. Ali Acar’ın nazik ziyaretti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Güzel ve yararlı sohbetler etme imkânı bulduk. Allah yolunu da bahtını da açık etsin” dediler.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat