Acar, Sultangazi'nin Parlayan Yıldızı İsmet Elmas'ı Ziyaret Etti

Okunma: 178
Sultangazi 16 Ocak 2024 01:10
Videoyu Aç Acar, Sultangazi'nin Parlayan Yıldızı İsmet Elmas'ı Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sultangazi'nin parlayan yıldızı İsmet Elmas'ı makamında ziyaret etti.

Sultangazi’nin önemli isimlerinden biri olan, İsmet Elmas, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım’ı konuk etti. Gündem ile ilgili fikir alışverişinde bulunan taraflar geleceğe yönelik bilgilendirmede bulundu.


 
Av. Ali Acar, Sultangazi’nin kanaat önderlerini, inanç merkezlerini ve spor kulüplerini tek tek ziyaret ederek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Sultangazi’nin söz sahibi ailelerinden biri olan Elmas ailesinin fertlerinin başında gelen İsmet Elmas’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.



Yaklaşan Yerel Yönetim seçimlerinde denemek için değil kazanmak için aday adayı olduğunu üstüne basa basa ifade eden Av. Ali Acar, “Partim teveccüh gösterir beni aday gösterirse ben belediye başkanlığını kazanmak için geliyorum. Bir meclis üyesi fazla çıkarmak bize yakışmaz. Ülke yangın yerine dönmüşken, ekonomik burhanın altında halk inim inim inlerken, şartlar ve koşullar bizden yanayken başka çaresi yok Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi’de Belediye Başkanlığını kazanmalı. Sosyal Belediyecilik anlayışını Sultangazi’de hâkim kılmalı. Kimse aç yatağa girmemeli, kimse barınma hakkından mahrum kalmamalı, Hiçbir öksüz ve yetim dilenmemeli. Sosyal belediyecilik herkese sahip çıkmak zorundadır.  Bu bir lütuf değil. Bu bir sosyal belediyecilik anlayışıdır. Bizim Belediyeciliğimizde bütün saydıklarımız harfiyen yerine getirilecektir” dedi.


 
İsmet Elmas ise şunları söyledi. “ Biz demokrasiyi ve özgürlüğü özümseyen, hak ve eşitliği sonuna kadar savunan insanlarız. Bu ilçenin gerçek sahipleri bu ilçeye sahip çıkan, bu ilçenin daha yaşanılır olmasını isteyenlerdir. Sosyal demokrat kimliğine sahip olanlar, demokrasi ve özgürlüklerden nasibini alanlar bu ilçenin gerçek sahipleridir. Bizim bütün gayret ve çabalarımız bu yöndedir. Gerçek özgürlüğün Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla geleceğini biliyoruz. Sultangazi Belediye Başkanlığı bu basamağın ilk adımı olmalı. Değişim ve dönüşüm Sultangazi’den başlamalı” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat