Acar, Mehmet Karacihan'ı Son Yolculuğuna Uğurladı

Okunma: 999
Sultangazi 15 Ocak 2024 23:51
Videoyu Aç Acar, Mehmet Karacihan'ı Son Yolculuğuna Uğurladı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ile birlikte genç yaşta Beyin Kanaması sonucu hayatının baharında yaşama veda eden Mehmet Karacihan'ı Bağcılar Merkez Camii'nde son yolculuğuna uğurladı.

Dün tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması sonucu hayata veda eden Adıyaman Nüfusuna kayıtlı Mehmet Karacihan bugün Bağcılar Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Cenaze namazının ardından yaptığı açıklama dikkatlerden kaçmadı. “ Her gün onlarca insan beyin kanaması ve kalp krizinden ölüyor. Mehmet Karacihan, kardeşimiz de 40 yaşında beyin kanaması sonucu hayata veda etti. Sağlık örgütleri ve sağlık bakanlığı bu durumu ivedilikle araştırmalıdır. Bunca ölümler tesadüfü değildir. Mutlaka buna sebep olan nedenler vardır. Bunu bulup ortaya çıkarmak sağlık bakanlığının görevidir. Eğer beslenmeden veya başka bir nedenden dolayı bir aksaklık varsa buna uygun çareler üretilmelidir. Ben merhum Mehmet Karacihan kardeşime Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.  






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat